Bakker maakt marsepein van kont Kim Kardashian

Facebook
De laatste naaktfoto's van Kim Kardashian blijven dagen na de onthulling velen inspireren. Zo ook een banketbakker uit Leeds, die marsepein maakte van de blote realityster.

"Het spijt me heel erg, maar het moest gebeuren", schrijven de kunstbakkers van Lou Lou P's Delights bij de foto van de creatie op hun Facebookpagina. Het stukje marsepein op een stokje is een kopie van de voorpaginafoto van het tijdschrift Paper waarop het naakte achterwerk van Kardashian te zien is.

De bakkers toveren vaker beroemdheden, kunstwerken en filmscènes om tot koekjes, taarten en marsepein zoals ook gebeurde met Marilyn Monroe, Kurt Cobain, Jaws en The Shining. Intussen worden ook talloze oneetbare artistieke werken gemaakt naar aanleiding van de naaktfoto's van Kim. Zo zijn haar billen door satirici al omgetoverd tot een perzik, paard, fietsenstalling en hotdogbroodje.

Ook het New Yorkse Metropolitan Museum of Art pikt een graantje mee in de hype; op Twitter plaatste het museum een foto van een beeldje dat wel erg veel weg heeft van het achterwerk van de televisiester.

De intussen beruchte cover.
photo_news De intussen beruchte cover.