Backstreet Boy Nick Carter legt ruzie met zijn broer Aaron bij

Esther Vered, David Vered, Angel Carter, Nick Carter en Aaron Carter.
WireImage for YMI Jeanswear International Esther Vered, David Vered, Angel Carter, Nick Carter en Aaron Carter.
De ruzie tussen de broers Nick en Aaron Carter lijkt bijgelegd te zijn. De Backstreet Boy feliciteerde zijn broertje en Aarons tweelingzus Angel met hun dertigste verjaardag. Hierop reageerde de jongste Carter: "Je bent een topkerel, bro! Ik sta altijd aan jouw kant."

De Carters vochten de afgelopen maanden heel wat af op social media. Dat kwam met name door Aaron, die ernstig verslaafd was aan drugs en vervolgd wordt voor rijden onder invloed. Ook zou de jongste Carter tijdens de bewuste autorit afgelopen juli wiet en andere drugs bij zich hebben gehad.

Aaron checkte na zijn aanhouding vrijwillig in bij een kliniek om zijn verslavingen aan te pakken. Dat ging de zanger zo goed af, dat hij in twee maanden tijd 14 kilo aankwam en weer op een gezond gewicht zit. Vol trots deelde hij een foto op Instagram met zijn 'nieuwe' lichaam. Aaron bekende eerder te kampen met een eetstoornis en hoopt nu eindelijk af te rekenen met zijn demonen. "Alleen ik kan mijn leven veranderen. Niemand anders kan het voor mij doen."

In de periode dat het slecht met hem ging, haalde Aaron op zijn socials flink uit naar zijn grote broer. Volgens hem "kende Nick hem nauwelijks en maakte hij hem altijd belachelijk". Ook zouden ze elkaar maar een of twee keer per jaar zien. Ondanks dat zegt hij "wel veel van Nick te houden".

Op 8 december komt Aarons nieuwe single 'Don't Say Goodbye uit'.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels