Astrid Bryan heeft nieuw lief

Photo News
Exact een jaar nadat ze de echtscheiding van John Bryan (57) aankondigde, laat Astrid Bryan (31) weten opnieuw verliefd te zijn. De gelukkige is de Belg Bram Coppens (33), een regisseur die in Los Angeles woont, schrijft Story.

Astrid Bryan heeft een woelig jaar achter de rug. Nadat ze na zeven jaar een punt zette achter haar huwelijk met de Amerikaanse zakenman John Bryan bleef ze gekwetst achter, maar ze bleef niet lang bij de pakken zitten. Ze kroop niet in een hoekje, maar bleef ze van het leven genieten en stortte ze zich op haar carrière. Stilletjesaan stelde ze haar hart open voor een nieuwe liefde. Ondanks de grote teleurstelling met haar ex bleef ze in de liefde geloven. Begin dit jaar wenste ze zichzelf een nieuw lief toe, en dat is er nu sneller dan verwacht gekomen.

Het afgelopen moeilijke jaar vond Astrid vooral troost bij haar broer Laurens en haar ouders. Maar ze kon ook rekenen op de steun van haar vrienden in Los Angeles. Onder hen ook Bram Coppens, een Gentse regisseur die daar woont. Hij is al jaren één van de beste vrienden van Astrids broer. Ook na de breuk met John verloren ze elkaar niet uit het oog. Astrid en Bram groeiden steeds dichter naar elkaar toe en hun mooie vriendschap is intussen uitgegroeid tot een innige liefdesrelatie. "Ja, ik heb een nieuwe relatie en ben héél gelukkig", laat Astrid aan Story weten. "Alles lijkt weer in de juiste plooi te vallen. Mijn huis is terug helemaal in orde en ik kan me nu weer helemaal concentreren op mijn werk, want ook op dat vlak loopt alles op wieltjes, met héél wat nieuwe uitdagingen."

Nu Astrid voor een partner van haar leeftijd kiest, veegt ze alle vooroordelen van tafel dat ze voor het geld bij een man zou zijn, zoals gesuggereerd werd tijdens haar huwelijk met de vijfentwintig jaar oudere John. Dat Bram één van de beste vrienden is van haar broer is wellicht een pluspunt. Zo weet ze perfect welk vlees ze in de kuip heeft. Laurens zou de relatie nooit goedkeuren als hij denkt dat Bram geen goede partner voor haar zou zijn. Met Bram kan Astrid ook haar leven in Hollywood gewoon verder zetten. Maar voor één ding is hij alvast gewaarschuwd: Astrid tolereert ontrouw in een relatie niet. Wie een scheve schaats rijdt, wijst ze meteen de deur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.