Ashton Kutcher slikt reactie op de uitspraken van Demi Moore in

Demi Moore en Ashton Kutcher toen ze nog een koppel vormden.
EPA Demi Moore en Ashton Kutcher toen ze nog een koppel vormden.
Ashton Kutcher (41) had bijna gereageerd op de ontboezemingen van zijn ex Demi Moore, maar de acteur heeft besloten zich in te houden. Dat liet hij dan wel weer weten op Twitter.

“Ik stond op het punt een hele valse tweet te sturen”, schrijft Ashton op Twitter. “Toen zag ik mijn zoon, mijn dochter en mijn vrouw en heb ik ‘m verwijderd.” De acteur voegde er later nog een quote van zijn vader Larry aan toe: “Het leven is goed”, en deelde ook zijn gsm-nummer zodat mensen die de waarheid wilden horen contact met hem kunnen opnemen.

Demi, de ex-vrouw van de acteur, bracht deze week haar autobiografie ‘Inside Out’ uit, waarin ze nogal wat te melden heeft over haar relatie met Ashton. De twee trouwden in 2005 en maakten zes jaar later bekend uit elkaar te gaan. Volgens de actrice moest ze er via showbizzrubrieken op internet achter komen dat Ashton haar bedroog en drong hij tijdens hun relatie aan op trio’s. Ook zou haar alcoholprobleem tijdens hun huwelijk zijn opgelaaid, omdat Ashton het leuker vond als zijn vrouw een drankje met hem kon drinken.

Ashton kreeg dinsdag na zijn bericht over de niet verzonden tweet steun uit onverwachte hoek. Monica Lewinsky grapte: “Mijn conceptenmap staat vol met zulke berichten!”.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.