Arnold Schwarzenegger slaat op de vlucht voor bosbranden en verlaat zijn huis

BSR Agency
Slecht nieuws voor Arnold Schwarzenegger. De acteur was genoodzaakt huis en haard in Los Angeles te verlaten vanwege de heftige bosbranden die momenteel in Californië woeden. De 72-jarige ‘Terminator’ liet weten zich in nu veilig gebied te bevinden en spoort buurtgenoten aan ook hun biezen te pakken. Dit meldt Page Six.

“Wij zijn vanmorgen om half 4 ‘s nachts geëvacueerd. Als je je nog in de evacuatiezone begeeft, maak dan voort en verlaat het gebied. Op dit moment ben ik erg dankbaar voor de beste brandweermannen ter wereld; de echte helden die met gevaar voor eigen leven hun medemens proberen te helpen,” laat Arnold via Twitter weten. Eerder werd de première van Schwarzenegger’s film ‘Terminator: Dark Fate’ al afgelast vanwege de branden.

Arnold is niet de enige beroemdheid die zijn huis heeft moeten verlaten. Ook basketballer LeBron James en YouTube-ster Jake Paul kozen het zekere voor het onzekere. In totaal zijn er al zo’n 200.000 mensen geëvacueerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.