Arnold Schwarzenegger in de bres voor 102-jarige vrouw

Een 102-jarige Amerikaanse vrouw die na bijna 30 jaar door haar huisbaas uit haar woning in Californië dreigt te worden gezet, krijgt hulp vanuit onverwachte hoek. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger is voor de arme vrouw in de bres gesprongen.

Thelma Smith heeft onlangs van haar huisbaas te horen gekregen dat hij de woning wil vrijmaken voor zijn dochter zodra die afgestudeerd is, zo publiceerde CBS Los Angeles in een artikel. Daarop kwamen vele verontwaardigde reacties van lezers die vinden dat een gedwongen verhuizing op zo'n hoge leeftijd onmenselijk is. Ook acteur en  voormalig gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger kreeg het artikel onder ogen en  kwam in actie.

“Harteloos”

“Thelma is al heel lang een goede vriendin”, schreef hij. “Stel je voor dat je dit doet met een 102-jarige vrouw die haar hele leven in dienst heeft gesteld van de gemeenschap. Het is harteloos.”

Smith is een gepensioneerde secretaresse voor de Sugar Ray Robinson Youth Foundation en kent Schwarzenegger via zijn werkzaamheden voor hetzelfde goede doel, aldus persbureau AP. De Terminator heeft de vrouw bezworen het er niet bij te zullen laten zitten en actie te zullen ondernemen.

“Thelma, ik ga helpen, huiseigenaren, je zult ook van mij horen”, zo schreef hij in een tweet. Volgens een woordvoerder van de acteur is er inmiddels contact geweest met Smith om naar een ​​oplossing te zoeken. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Filiep Lapeire

    Het is inderdaad harteloos maar het zal er niet van komen, het is maar als je de gepaste personen persoonlijk kent dat alles mogelijk zal blijken.