Ariana Grande ruilt iconische lange lokken in voor korte coupe

Chris Pizzello/Invision/AP
Het handelsmerk van Ariana Grande (25) was zonder twijfel haar ellenlange haar, dat bijna permanent in een hoge paardenstaart zat. Nu heeft ze die lange lokken echter plots afgeknipt.

Dat toonde de zangeres op Instagram, waar ze een foto deelde van haar nieuwe snit. Een zogenaamde lob: een kort kapsel tot op de schouders. 

De plotse keuze voor een nieuw kapsel zou te maken kunnen hebben met de breuk met Pete Davidson, met wie ze deze maand uit elkaar ging na een korte verloving. Heel wat buitenlandse media vermoeden dat de zangeres zo een frisse start wil nemen.

De paardenstaart zou een manier zijn geweest om te verbergen dat Ariana’s haar er dun en ongezond uitzag, zo bekende ze ooit zelf. “Mijn eigen haar is niet echt mooi, dus ik bind het altijd samen.” Of we haar lange staart nooit meer zullen zien, is nog maar de vraag, haar lokken waren immers verlengd met extensions. Als ze die nog steeds gebruikt tijdens een concert, zal het verschil amper merkbaar zijn. 

Een foto die is geplaatst door Ariana Grande (@arianagrande) op
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Amai, ze heeft precies alle instagram filters gebruikt die er voorhanden waren voor deze euh...foto?

 • Lydia Appelmans

  Haar staart was vals, dus zoveel heeft ze niet veranderd

 • Herman Van Landeghem

  Spijtig!

 • Josepha Van Vlaanderen

  Je ziet toch onmiddellijk dat dit een pruik is!