Ariana Grande gaat topless voor singlecover

TWITTER
Ariana Grande heeft een nieuwe single uitgebracht en is daarvoor topless gegaan. Op de cover van haar plaat God is a Woman poseert de zangeres met paarsblauwe verf op haar gezicht, vlecht en bovenlijf. De achtergrond is ook blauwpaars geverfd waardoor het lijkt of Grande onderdeel is van een schilderij.

Ariana Grande plaatste de foto van de cover op Instagram met het onderschrift "God is a Woman' out now". God is a Woman is de tweede uitgebrachte single van haar nieuwe album Sweetener. De eerste was No Tears Left To Cry, uitgebracht in april en inmiddels één van de grootste hits van de popster. Verder heeft Ariana Grande ter promotie van haar nieuwe album samen met Nicki Minaj het nummer The Light is Coming gemaakt.

Sweetener wordt verwacht op 17 augustus. De zangeres gebruikt voor haar album haar ervaringen na de bomaanslag tijdens haar concert in Manchester vorig jaar. Daarbij kwamen 22 bezoekers om het leven en vielen honderden gewonden.

Twitter1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johnny De Sutter

    Is dat topless? Je ziet toch niets? Artsy fartsy en nooit iets laten zien.. Allemaal hetzelfde.