André Hazes zingt duet met hologram vader

André Hazes Jr.
ANP Kippa André Hazes Jr.
Tijdens de nieuwe editie van de concertreeks Holland Zingt Hazes in maart 2019 gaat de jonge André Hazes in duet met het hologram van zijn vader. De ontwikkeling van het hologram is al zo ver dat André wellicht zijn vader kan omarmen, maakten de organisatoren van het concert bekend.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval overleed. "Ik heb lang getwijfeld of ik een duet met mijn vader aandurfde", aldus Hazes jr. "Het is niet alleen een cadeau aan het publiek maar ook zeker een cadeau voor mijzelf."

De zevende editie van Holland Zingt Hazes vindt plaats op 22 en 23 maart 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Jamai en Xander de Buisonjé treden op.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ludo Hermans

    Het zal nooit lukken. Net zoals bij de zoon Louis Neefs! Je treed nooit zomaar in de voetsporen van één van je ouders, als je het echt niet hebt!