Andie MacDowell is graag single: “Ik ben niet langer op zoek naar iemand”

Andie MacDowell op de première van haar nieuwe film, ‘Ready or Not’
Photo News Andie MacDowell op de première van haar nieuwe film, ‘Ready or Not’
Andie MacDowell (61) stapte twee keer in het huwelijksbootje, maar gaat tegenwoordig als alleenstaande vrouw door het leven. Maar erg vindt de actrice dat niet, vertelt ze in PEOPLE. Ze heeft meer dan genoeg steun aan haar drie kinderen uit haar eerste huwelijk, klinkt het. 

Andie MacDowell was twee keer getrouwd. Eerst met model Paul Qualley, de vader van haar drie kinderen, daarna met zakenman Rhett Hartzog. Dat huwelijk strandde in 2004. Na nog een verloving met zakenman Kevin Geagan werd het stil rond het liefdesleven van MacDowell. Maar de actrice vindt het niet erg om alleen te zijn, vertelt ze in PEOPLE. “Ik begon het leuk te vinden. Zo leuk zelfs dat ik niet langer op zoek ben naar iemand. Ik bedoel, als er iemand in mijn leven komt, dan zou ik blij verrast zijn. En denken: ‘Wow, is dit niet fantastisch?’ Maar ik heb geleerd om te genieten van vrienden, mijn rust en vrede en te doen wat ik ook maar wil doen, wanneer ik het wil”, zegt ze. 

En MacDowell is vooral trots op wie haar drie kinderen - vastgoedmakelaar Justin (33), zangeres Rainey (29) en actrice Margaret (24) - geworden zijn, vertelt ze. “Eens ze ouder zijn, moet je leren om ze los te laten. Ik heb mijn taak gedaan en ik heb die goed gedaan, want mijn kinderen maken allemaal hun eigen keuzes en groeien uit tot de mensen die ze moeten zijn. Het belangrijkste is dat je je kinderen leert om zelfstandig te zijn.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • maurice snelders

    Had ik dat geweten dat jij op zoek was!!!

  • jean-luc barra

    Wright !

  • mark germanus

    En gelijk heeft ze, na 2 echtscheidingen in vredevolle overeenkomst,nu meer dan 20 jaar geleden, ben ik toen alleen gaan wonen en eerlijk gezegd het kan niet beter,vaste vriendinnen no way, doen wat ik wil,eten,uitgaan,rijden naar,wat en waar ik wil,uitgeven wat ik wil,kleren dragen die ik wil,wat moet je nog meer.Ze komen allen met vakantie en mijn kinderen zijn reeds volwassen en ik ben reeds grootvader van 2.Dus,live is beautiful !