Amy Schumer is zwanger en dat bevalt haar niet zo goed

Invision
Comédienne Amy Schumer heeft het niet gemakkelijk tijdens de eerste maanden van haar zwangerschap. Het valt haar zwaar, vertelde ze afgelopen weekend tijdens haar eerste optreden sinds bekend raakte dat ze in verwachting is.

"Ik vind het niet leuk. Ik heb een hele zware zwangerschap tot nu toe", vertelde ze haar publiek in Las Vegas. Ze maakte ook grappen over het geslacht van de baby. "Iedereen lijkt paranormaal begaafd, maar ik schat de kans op een jongen op 50 procent. Die kans is groter dan wat je meestal hebt in Vegas. Ik weet niet wat het zal worden, ik denk een baby."

De ‘I Feel Pretty’-ster ging ook verder in op haar recente arrestatie tijdens een protest in Washington tegen de benoeming van rechter Brett Kavanaugh in het hooggerechtshof. Ze zei dat haar zwangerschap "reden te meer was dat ik wilde gaan.”

Amy Schumer en haar man Chris maakten eind oktober bekend een eerste kindje te verwachten. Amy en Chris trouwden afgelopen februari, enkele maanden nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door de assistente van Amy, die de zus van Chris is.

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.