Amber Heard boos op GQ na interview Johnny Depp

Amber Heard is behoorlijk boos op de Britse editie van magazine GQ.
EPA Amber Heard is behoorlijk boos op de Britse editie van magazine GQ.
Amber Heard is behoorlijk boos op de Britse editie van magazine GQ, dat een interview publiceerde met haar ex Johnny Depp, waarin hij ontkent dat hij haar heeft mishandeld. In een verklaring van haar advocaten noemt de actrice het een schande dat het blad geen navraag heeft gedaan bij "meerdere getuigen".

"Als GQ de zaak ook maar een beetje had onderzocht, zou het al snel duidelijk zijn geworden dat zijn verklaring volledig onwaar is", staat er onder meer in de verklaring dat het juridische team gaf aan New York Post. "Meneer Depp gaat schaamteloos verder met zijn psychologische mishandeling van mevrouw Heard, die heeft geprobeerd deze pijnlijke tijd in haar leven achter zich te laten."

In het artikel beweert Johnny onder meer dat de politie op de dag waarop hij een iPhone naar het hoofd van Amber zou hebben gegooid, geen bewijs kon vinden van mishandeling. Hij zegt in het interview ook dat agenten haar aanboden zich te laten onderzoeken, maar dat Amber dat weigerde. Hij stelt dat er niets met haar aan de hand was, en ze "een dag of een paar dagen later" ineens een blauwe plek op haar gezicht had.

GQ plaatste bij het verhaal een disclaimer waarin het magazine benadrukt niet te weten wat er tussen Amber en Johnny is gebeurd. Het blad stelt dat het slechts Johnny's kant van het verhaal wil plaatsen, omdat dat nog niet eerder zou zijn gebeurd. In het statement van Amber stelt de actrice dat de auteur "slechts naar het fysieke bewijs had hoeven te kijken om de juiste conclusie te trekken."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.