Ga naar de mobiele website
^ Top

Amanda & Sven zijn één jaar samen: "Wij zijn een passioneel koppel, ja"

Iwan Meussen
Ze werden vorig jaar derde in Mijn Pop-uprestaurant, maar toch gingen Sven (24) en Amanda (22) met de hoofdprijs naar huis. Hun vriendschap sloeg tijdens het programma immers om in liefde. Eén jaar later zijn ze gelukkiger dan ooit. "Wij zijn een passioneel koppel, ja."

Sven en Amanda houden niets dan goede herinneringen over aan hun deelname aan Mijn Pop-uprestaurant vorig jaar. In die mate zelfs dat Amanda amper naar de editie van dit jaar durfde te kijken. "Ik heb het bewust niet gevolgd omdat het nog te gevoelig ligt. Niet omdat ik me er slecht bij voelde, integendeel! Het was zo'n mooie en leuke periode dat ik eigenlijk een beetje heimwee heb", zegt ze in Story.

Amanda zei de horeca wel vaarwel na hun avontuur. "Ik doe mijn job als kapster en nagelstyliste gewoon ontzettend graag." Sven heeft misschien wel ambitie om een restaurant te beginnen. "Zeg nooit nooit, maar nu is het geen doel. Ik werk nu freelance bij een cateraar en doe zelfstandig feesten. Dus ik werk nog fulltime in de horeca. In de toekomst wil ik ook graag events doen onder 'Kommáti', want het zou zonde zijn om de naam van onze pop-up verloren te laten gaan", vertelt hij. Amanda helpt haar vriend ook niet bij zijn cateringopdrachten. "Sven heeft zulke opdrachten vaak op zaterdagavond, en dan ben ik uitgeteld. Voor mij is zaterdag immers de drukste dag van de week. Gelukkig zijn we op zondag meestal samen, dat is echt heilig voor ons", lacht ze.

Echt mama's-kindje
Sven en Amanda waren eerst vrienden en voor Amanda was het best moeilijk om plots een koppel te zijn. "Ik vond dat eerst verschrikkelijk. Als beste vrienden geef je je figuurlijk bloot. Maar als koppel moet je je plots ook letterlijk blootgeven. Heel raar!" De twee zijn ondertussen een jaar samen, maar samenwonen doen ze nog niet. "Ik ben onlangs alleen gaan wonen met mijn kat en dat was voor mij al een aanpassing, want ik ben echt een mama's-kindje. Ik woon trouwens nog in hetzelfde appartementsgebouw als mijn mama", lacht Amanda. "Ik ben heel graag bij Amanda, maar aan samenwonen zijn we nog niet toe. Misschien volgend jaar? Ik woon trouwens nog bij mijn mama. Dus Amanda en ik zien elkaar altijd op haar appartementje. Anders zou het vreemd zijn", lacht Sven.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug