Amanda Bynes moet opnieuw voor de rechter verschijnen

Paper Magazine/papermag.com
Amanda Bynes (33) lijkt haar leven dan misschien weer op de rails hebben, volledig uit de problemen is de actrice nog niet. De kliniek waar Amanda in februari verbleef om aan haar mentale problemen te werken, heeft haar voor de rechter gesleept omdat ze haar behandeling nog niet heeft betaald. Dat meldt de New York Post op basis van juridische documenten.

De 33-jarige actrice, vooral bekend door haar rollen in ‘She’s the Man’, ‘Hairspray’ en ‘Sydney White’, zat twee dagen in de kliniek in Los Angeles, maar een betaling voor haar verblijf bleef volgens de instelling uit. Amanda zou meer dan 4.400 euro moeten betalen.

Waarom de actrice, die al jaren worstelt met psychische problemen, zich eerder dit jaar liet opnemen is niet bekend. Naar verluidt had Amanda last van ernstige stress. Inmiddels zou het weer stukken beter met haar gaan. Zo probeert ze een modecarrière van de grond te krijgen en ze zou ook weer willen acteren.

De actrice werd jaren geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis en verbleef in meerdere klinieken. De laatste jaren leek het echter weer goed te gaan met Amanda. Nadat ze in 2014 was behandeld in een afkickkliniek volgde ze een mode-opleiding.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.