Amanda Bynes deelt zeldzame foto van zichzelf ter gelegenheid van haar afstudeerfeest

Amanda Bynes in 2009.
EPA Amanda Bynes in 2009.
Gewezen actrice Amanda Bynes (33), die destijds succes had met films als ‘She’s The Man’ en ‘What A Girl Wants’, is al een tijdje niet meer actief in de showbizzwereld. Ze laat zichzelf ook niet meer vaak zien in het openbaar, laat staan op sociale media.

Maar nu ze is afgestudeerd van het Fashion Institute of Design and Merchandising, kon er toch nog een zeldzame foto vanaf. Amanda is haast onherkenbaar sinds haar dagen als actrice, maar onderging al een paar keer en metamorfose. 

Nadat ze in 2018 haar boekje opendeed over de mentale problemen waar ze mee worstelde, werd ze kort daarna opnieuw opgenomen in een psychiatrische instelling. Daar werd ze ook behandeld voor de drugsproblemen die ze na verloop van tijd had ontwikkeld. Ze was naar eigen zeggen verslaafd aan marihuana en Adderall. 

Ondertussen gaat het al een tijdje weer goed met Amanda, en focust ze zich op haar studies, en binnenkort hopelijk een nieuwe job die bij haar pas behaalde diploma past. 

Amanda Bynes Paper Magazine 2018
Paper Magazine/papermag.com Amanda Bynes Paper Magazine 2018
Amanda Bynes in 2017.
Photo News Amanda Bynes in 2017.
Amanda Bynes in ‘She’s The Man’.
RV Amanda Bynes in ‘She’s The Man’.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.