Alec Baldwin valt man aan tijdens ruzie over parkeerplek: acteur even gearresteerd

REUTERS
De politie van New York heeft acteur Alec Baldwin weer vrijgelaten nadat hij korte tijd vastzat op het politiebureau. Reden was een uit de hand gelopen verkeersruzie over een parkeerplek. De politie liet Baldwin gaan met een proces-verbaal voor mishandeling en intimidatie. Hij zal zich daarvoor bij de rechtbank moeten verantwoorden.

Baldwin viel vrijdagmiddag een automobilist aan tijdens een ruzie om een parkeerplek in Manhattan, bij 5th Avenue. Volgens de politie had de acteur iemand gevraagd om de parkeerplaats in de buurt van zijn woning vrij te houden, maar ging iemand anders er toch als eerste staan. Baldwin sloeg de man toen die bij de parkeermeter stond, waarna de politie arriveerde om de acteur te arresteren. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Alec Baldwin is onder meer bekend als imitator van de Amerikaanse president Donald Trump in de tv-show Saturday Night Live. Trump zelf reageerde desgevraagd ook op de arrestatie van zijn imitator. "Ik wens hem veel geluk", zei de president in de tuin van het Witte Huis.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Erwin De Meyer

  Het zijn toch allemaal zo'n helden hé. Op het witte doek dan toch.

 • frank triolet

  En dan heeft hij kritiek op Trump.

 • Patrick Rutten

  Mooi staaltje van de "verdraagzaamheid" van een fervent Democraat...

 • guido vermeyen

  ...en wie won er ? In Films is ie onoverwinnelijk...één tegen 10 draait er nog zijn hand niet voor om, in films hé...

 • Tom Haezebrouck

  Oei dat zal weer Trump zijn schuld zijn net zoals zijn drankgebruik al vele jaren.