Alec Baldwin krijgt eigen talkshow, zelfs nadat de vorige flopte

Alec Baldwin
Getty Images for SBIFF Alec Baldwin
Alec Baldwin krijgt zijn eigen talkshow op de Amerikaanse televisie. De show begint al aanstaande zondag, meteen na de uitreiking van de Oscars.

De show is gebaseerd op Alecs podcast op de New Yorkse publieke radio. In de aflevering van komende zondag zijn Jerry Seinfeld en Kate McKinnon te gast bij de acteur. Volgens zender ABC zullen er wekelijks acteurs, comedians, politici en andere nieuwsmakers aanschuiven bij Sundays With Alec Baldwin. Bedoeling is dat zij een wat langer gesprek voeren dan bij de meeste talkshows het geval is.

Alhoewel de eerste aflevering op dat tijdstip wordt uitgezonden, is het niet helemaal duidelijk of het programma een 'late-night show' wordt. Alec zegt in een verklaring: "Ik ben enthousiast over de show en dankbaar naar ABC toe omdat ze me een kans geven in wat, toegegeven, een volle markt is."

Het is de tweede keer dat Alec Baldwin een talkshow op zich neemt. In 2013 maakte hij kort 'Up Late With Alec Baldwin', dat ongeveer dezelfde opzet had als het nu aangekondigde programma. De show werd na vijf afleveringen van de buis gehaald.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Buyck

    Eh... waarom verdient hij geen tweede kans? 'ondanks...' werkt de indruk dat hij die kans niet zou mogen krijgen...