Alec Baldwin gechoqueerd door sexy foto van dochter

Ireland Basinger Baldwin
Instagram Ireland Basinger Baldwin
Alec Baldwin is allesbehalve blij met de foto die zijn dochter Ireland op Instagram heeft gepost. Ireland plaatste een sexy kiekje van zichzelf op een motor, gehuld in een zwarte bikini met cowboylaarzen, met daarbij de tekst: 'Stay extra'. 

Het kon niet op de goedkeuring van haar vader rekenen. "Nee. Gewoon...nee!" waren de woorden die Alec in een comment achterliet. Volgers van Ireland reageerden al snel op de commentaar van Baldwin. "Hahahaha! Je hebt vaderproblemen" en "Als je je dochter iets wil vertellen, bel haar dan gewoon op in plaats van hier een reactie achter te laten". Sommige volgers waren het met de acteur eens en vonden de foto ongepast en veel te onthullend.

Het is niet de eerste keer dat Baldwin commentaar heeft op de foto's van zijn dochter, die hij deelt met zijn ex-vrouw Kim Basinger. Ireland plaatste vorige zomer een foto waarop ze topless te zien was, waarop haar vader reageerde: "Oh...daar ga je weer."

In 2007 haalde Alec wereldwijd de pers toen er een audio-opname van een voicemail van hem uitlekte, waarin hij de toen 11-jarige Ireland uitschold voor 'onbeschoft, klein varken' omdat ze zijn telefoontje niet opnam.

stay extra 📸: @phatmango

Een foto die is geplaatst door null (@irelandbasingerbaldwin) op
58 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • daniel daue

  Schone moto

 • Johan Van Biesen

  Ik stoot mij meer aan de cowboyboots die op niets trekken en op haar onverzorgd kapsel, voor de rest, foto's als deze vind je per duizenden op het internet, niets speciaal aan.

 • luc van duyse

  eens wat anders dan onze Vlaamse anorexia bv's

 • Juliette Francois

  Jens, ik denk nu niet meteen dat de papa jaloers gaat zijn op z'n dochter... Dat is een coole foto, mooi meisje ook ; maar misschien net te confronterend voor de papa?

 • Patrick Dubois

  Wat schoon is mag gezien worden.