Alanis Morissette gebruikt drugs om “God te vinden”

Alanis Morissette
Richard Shotwell/Invision/AP Alanis Morissette
De Canadese zangeres Alanis Morissette (46) is niet vies van wat drugs. Dat vertelt ze in een interview met Rolling Stone. 

Wanneer haar gevraagd wordt of ze op het nummer ‘Nemesis' over psychedelische drugs zingt, antwoordt Alanis Morissette: “Ja. Ik heb geëxperimenteerd met heel veel portalen om God te vinden. Sommigen waren tijdelijk, maar zetten het raam wel op een kier. Ik ben een nieuwsgierig meisje, dus ik experimenteer met de meeste dingen.” Toch was het geen eenzijdig positieve ervaring. “Ik heb heel veel vrienden die de ervaring, waarbij het ego wordt uitgewist, erg krachtig vonden. Maar ik ben een beetje een angstig vogeltje. Er zit constant zoveel informatie in m’n hoofd, die sowieso al m’n ego uitwist, ook al heb ik niets genomen. Ik heb zeker niets nodig om me te helpen om dat te bereiken." 

Lees ook: 

Ex-manager Alanis Morissette 6 jaar in de cel voor miljoenendiefstal

INTERVIEW. Alanis Morissette: “Ik zong 25 jaar geleden al over #MeToo, maar niemand wilde het horen” (+)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.