Afgetrainde Nathalie geeft voorsmaakje van 'Meskens in Motown'Nathalie Meskens en Natalia presenteerden gisteren '2 Meisjes Op Het Strand' in Oostende. Talk of the town was de afgetrainde Nathalie Meskens, die een voorsmaakje gaf van haar theatertournee 'Meskens in Motown'.

Op het strand van Oostende zong ze 'I Heard It Through the Grapevine' van Norman Whitfield en Barrett Strong en het best bekend in de versie van Marvin Gaye, die in de vroege jaren 80 nog in de badstad woonde.

Eerste aflevering

Morgenavond zendt VTM de eerste aflevering van '2 Meisjes op het strand' uit, die op dinsdag 9 augustus werd ingeblikt met presentatrices Dina Tersago en Olga Leyers. In het programma worden telkens 8 artiesten uitgenodigd om 12 nummers te brengen. Ze doen dat solo, als duo of in groep.

In de eerste uitzending zitten Bent Van Looy, K3, State of Mind (de nieuwe boyband rond The Voice-talenten Gilles, Sepp, Kjell en Sebastian), Johannes Genard, The Voice-winnares Lola met finalist Jan, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk ft. Eline De Munck.

Zij brengen deze nummers:
State of Mind - Can't Stop the Feeling
Coco Jr - Out in The Streets
Johannes Genard en Bent Van Looy - Take Me To The River
Zwartwerk ft Eline De Munck - Miami
Lola - All Of Me
Johannes Genard - Honeybee
Bent Van Looy - High & Dry
K3 - Ushuaia
Lola en Jan - Valerie
Gers Pardoel - Ik Neem Je Mee
Kings Of Pop - Uptown Funk
K3 - Oya Lele

medialaan
medialaan
medialaan


medialaanReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels