Adele of Coldplay op je verjaardag? Zoveel kost het

reuters
Wil je eens iets speciaals doen voor je verjaardag dit jaar? Wat denk je van een optreden van pakweg Rihanna, Bruce Springsteen of Adele? Want iedereen kan de grote sterren der aarde boeken voor een nummertje of twee. Als je genoeg centen hebt natuurlijk.

Rihanna, Coldplay, Ellie Goulding... Als je wil, kan je ze allemaal op je eigen feestje laten zingen. Maar een optreden van zulke grote namen is niet goedkoop, dus wees bereid om je bankrekening te plunderen.

Een mini-optreden van 'The Boss' Bruce Springsteen? Daar tel je algauw 775.000 euro voor neer. Hetzelfde bedrag geldt ook voor Justin Bieber, Justin Timberlake en Bon Jovi.

Ook Madonna heeft al opgetreden voor dat prijsje, al durft ze wel wat meer vragen. In 2008 rekende ze meer dan 6 miljoen euro aan voor een privéconcert voor een mysterieuze fan in Dubai.

Goulding en Sheeran
Adele en Chris Martin van Coldplay houden het iets bescheidener. Voor iets meer dan 580.000 euro heb je ze al op je feestje, net als Rihanna. Britney Spears komt al opdagen vanaf 380.000 euro, en ook Caleb Followill van Kings of Leon vindt dat voldoende.

Niet genoeg op je spaarboek? Dan kan je altijd nog voor Ellie Goulding (155.000 euro), Ed Sheeran (97.000 euro) of dj Calvin Harris (116.000 euro) gaan.

Opgelet: voor die luttele prijsjes heb je enkel het optreden te pakken. Daarnaast word je ook aangerekend voor het luxueuze verblijf, de driesterrenvoeding en de vervoerskosten - en de sterren vliegen niet in economy. Een cd'tje kost je daarentegen hooguit 25 euro.

Ellie Goulding
photo_news Ellie Goulding