Adele en echtgenoot uit elkaar

Adele met haar man Simon Konecki op Glastonbury.
bruno Adele met haar man Simon Konecki op Glastonbury.
De Britse zangeres Adele en haar echtgenoot Simon Konecki zijn uit elkaar. Dat bevestigen woordvoerders van de zangeres vrijdag in een verklaring.

“Adele en haar partner zijn uit elkaar”, klinkt het in de verklaring. “Ze leggen zich er op toe hun zoon liefdevol samen te blijven opvoeden. Zoals altijd vragen ze om privacy. Er zal verder geen commentaar volgen”, luidde het.

De Britse superster, die in 2012 moeder werd van zoon Angelo, is altijd erg gesloten geweest over haar privéleven, maar bevestigde in 2017 in haar acceptatiespeech bij de Grammy’s dat ze met Konecki in het huwelijk was getreden.

Op sociale media uiten fans hun medeleven met de zangeres, maar hopen ze vooral dat Adele later een “geniaal” album zal uitbrengen over de breuk.

De Britse zangeres Adele.
Jordan Strauss/Invision/AP De Britse zangeres Adele.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Vermassen

  Eén ding is zeker ...hij kan op pensioen en hij heeft alle tijd voor zijn zoon in weelde op te voeden en tijd zat om een nieuw lief te gaan zoeken !!!

 • ingrid cottenie

  Had ook nog een speciaal bedankje gebracht aan haar (ex) man op een live optreden

 • jacques weterings

  Ze maken gewoon deel uit van de ongeveer 60% van de huwelijken die stranden. Ze zou je kunnen gaan afvragen of het statuut gehuwd 'n goed statuut is ?

 • Johan Meulenbergs

  Jongens, jongens toch .. altijd dat gezever over de kinderen in liefde samen nog opvoeden en we zijn als vrienden uit elkaar gegaan .. gezever van de bovenste plank ja.

 • Gino Verstraete

  Heel jammer een mens weet natuurlijk niet voor hoe of wat maar ze zullen er wel uitgraken jammer voor de kinderen