Adam Levine krijgt weer een meisje

Adam Levine en zijn vrouw Behati Prinsloo krijgen opnieuw een meisje. De 38-jarige Maroon 5-zanger onthulde het geslacht van hun tweede kind in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Behati is op dit moment zeven maanden zwanger. Ze doet het volgens Adam fantastisch. "Ze is de beste mama ter wereld. Je zou het niet zeggen dat ze bijna zeven maanden zwanger is", aldus de zanger.

Wat Adam betreft, komt er na de tweede spruit nog meer gezinsuitbreiding. "Dat zou ik graag willen. Ik doe het goed in chaos", grapte hij. Ook Behati wil het na de komst van het tweede meisje nog een keer proberen. "Zij was enig kind, dus pas maar op. Ze wil het liefst honderd baby's, maar ik weet niet of ik dat aan kan."

Adam en Behati kondigden in september de komst van hun tweede kindje aan. Het stel kreeg in september 2016 hun eerste: dochter Dusty Rose.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.