Actrice pakt Golden Globe-winnaar James Franco aan: "Hij zette me onder druk om naakt op te treden"

James Franco met zijn broer op de rode loper.
Photo News James Franco met zijn broer op de rode loper.
Acteur James Franco krijgt niet alleen felicitaties na het winnen van een Golden Globe voor zijn rol in The Disaster Artist. Actrice Sarah Tither beschuldigt Franco dat hij als regisseur haar onder druk heeft gezet om naakt op te treden.

"Hey James Franco, mooi TimesUp-speldje bij de Golden Globes. Herinner je je een paar weken geleden, toen je me zei dat de volledige naaktheid die ik moest doen in twee films, voor 100 dollar per dag, geen exploitatie was omdat ik een contract had getekend? Times up on that!", schrijft Tither in een tweet.

De actrice neemt het in een volgende tweet ook op voor collega's die hetzelfde lot waren beschoren; "Hey James Franco, nu je een Golden Globe hebt, waarom geef je in je volgende films geen 'geklede' rollen aan die tientallen vrouwen die volledig naakte rollen en seksscènes moesten spelen in je films en kunstprojecten?"

Sarah Tither krijgt veel reacties op voor haar tweets. Een daarvan is van actrice Violet Paley, die Franco ervan beschuldigt dat hij haar heeft gedwongen tot orale seks. James Franco heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean West

  Ze waren in zwarte jurken, voor een keer waren ze fatsoenlijk gekleed en liepen ze niet met hun onderdelen te pronken.

 • Nicole Gyselinckx

  Verzint vooraleer je begin, meiden !!

 • wally rafaly

  Wat is er toch mis met al die "hufters"? Verkeerde opvoeding? Slechte vaderfiguur? In ieder geval, John Lennon zong het al in 1972:"woman is the nigger of the world".

 • Mario Audenaert

  Alee zulle,daar gaan we weer..Wanneer komen er eens omgekeerde reacties. Of zijn de mannen te trots,om toe te geven dat ze door vrouwen misbruikt zijn ?

 • Dirk Adriaensen

  Misbruik moet eruit helemaal mee eens. Maar, dames oprecht alle respect. Maar achteraf komen zagen is niet de oplossing. Als je iets niet wil doen teken dan geen contract of maak vooraf goede afspraken.