Actrice Brigitte Nielsen op haar 54ste bevallen van een dochter

Brigitte Nielsen bij de presentatie van haar boek in 2011.
AP Brigitte Nielsen bij de presentatie van haar boek in 2011.
Brigitte Nielsen is op 54-jarige leeftijd bevallen van een dochter. Dat hebben de Deense actrice en haar 39-jarige echtgenoot Mattia Dessi aan People Magazine laten weten.

Het meisje, Frida, werd vrijdag in Los Angeles geboren, zo laat het stel in een verklaring weten. Het weegt nog geen vijf pond. Het is al het vijfde kind van Nielsen, maar pas haar eerste dochter. De actrice en model heeft al vier volwassen zoons uit voorgaande huwelijken. De oudste is 33 jaar. In 2006 trouwde ze met Dessi, haar vijfde echtgenoot.

"Dolgelukkig"

"We zijn dolgelukkig met de komst van onze prachtige dochter in ons leven", aldus het stel in People Magazine. "Het is een lange weg geweest, maar absoluut de moeite waard.''

Nielsen, die in de jaren tachtig furore maakte in films als Rocky IV, Red Sonja en Cobra, maakte haar zwangerschap vorige maand pas bekend. Ze deed dat door foto's op Instagram en Twitter te posten, waarop ze met haar handen op haar buik staat met de mededeling dat de familie werd uitgebreid.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

Een foto die is geplaatst door null (@realbrigittenielsen) op

Brigitte Nielsen met haar man Mattia Dessi in 2007.
AP Brigitte Nielsen met haar man Mattia Dessi in 2007.27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert De kleine

  zolang mams en paps rijke celebs zijn vinden we dit leuk maar als één van de twee onder het bestaansminimum leeft zijnhet profiteurs van de staat.

 • Jacobus van Roozendaal

  Mijn man is op zijn 56 papa geworden, mijn (stief)vader op 59, so what?

 • Dieneke Van Oost

  Wat een negatieve commentaren. De kindjes van heden ten dage zijn er dan ook heel slecht aan toe want meer dan de helft wordt grootgebracht door de grootouders. Als je op die leeftijd bevalt is het een weloverwogen keuze.

 • Elle Devee

  Erg voor dat kind. Tegen dat het 16 jaar is wordt haar moeder 70.

 • Dominique Cox

  Vind ik wel interessant dat je op die leeftijd nog kunt zwanger worden. De meeste vrouwen hebben menopauze rond hun 50 of zelfs 40. Maar de wetenschap kent bijna geen grenzen tegenwoordig. Alleé, als het kindje maar gezond is en ze zijn er gelukkig mee, waarom niet?