Activiste Rose McGowan: “Arresteer prins Andrew en Bill Clinton”

Rose McGowan
photo_news Rose McGowan
De Amerikaanse actrice en activiste Rose McGowan roept op tot de arrestatie van prins Andrew en Bill Clinton. De Britse royal en de voormalige Amerikaanse president moeten volgens McGowan, die in 2017 uitgebreid in het nieuws kwam toen ze filmbaas Harvey Weinstein beschuldigde van verkrachting, voor hun rol in de Jeffrey Epstein-affaire worden aangeklaagd vanwege hun banden met de meervoudig miljonair.

“Nu Bill Clinton en prins Andrew Prince pakken”, twitterde McGowan. Het bericht ging vergezeld van een foto waarop Harvey Weinstein, Jeffrey Epstein en diens beste vriendin, de Britse Ghislaine Maxwell poseren. Laatstgenoemde werd onlangs door de Amerikaanse politie gearresteerd. Zij zou Epstein van meisjes hebben voorzien. McGowan heeft door de gezichten van het trio een rood kruis gezet.

Vooral prins Andrew (60) komt steeds meer in het nauw door zijn vriendschappelijke band destijds met Epstein. Zo wil de Amerikaanse justitie hem opnieuw verhoren en is Maxwell bereid te praten. De prins wil alleen schriftelijke vragen beantwoorden en weigert af te reizen naar New York.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roland Colon

    Zowel ex president Clinton en prins Andrew dienen in deze zaak aan de tand gevoeld te worden.

  • Karel Tichmann

    Mijn vraag is ... waarom is ze naar de Verenigde Staten gekomen om een huis te kopen? Ze werd totaal beschermd in Frankrijk - ik denk niet dat het gemakkelijk was voor de VS om haar van daaruit uit te leveren. Deze sage zal nooit eindigen - het is als een heel slechte horrorfilm. Het is ook interessant, hoe de media Bill Clinton proberen te beschermen. Clinton heeft veel vragen te beantwoorden !!