Acteur die ook Trump heet komt nergens aan de bak en laat naam veranderen

FB
Een Amerikaanse acteur zit serieus met z'n handen in het haar. Hij kwam ter wereld met de intussen wereldbekende én beruchte achternaam Trump, en komt daardoor niet meer aan de bak. Producties laten hem links liggen omdat ze ervan uitgaan dat er een verband is met de Amerikaanse president Donald Trump. 

De naam Trump zie je sinds de presidentsverkiezingen in Amerika overal opduiken: op tv, in kranten, op websites. Lang niet altijd in de positieve zin, want het huidige beleid van de Amerikaanse regering stuit op veel kritiek. 

En dat weet ook Daniel Thomas Trump, een 32-jarige acteur uit in Los Angeles. Sinds Donald Trump het tot president wist te schoppen, kreeg hij nog amper werk toegekend. "De naam 'Trump' dragen is beschamend. Het is de naam van een president die staat voor alles waar ik tegen inga", aldus de acteur.  De man is daarom een gerechtelijke procedure opgestart om zijn naam officieel te laten wijzigen. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Diane Bernaerts

  Dat hij zijn naam verandert in Drumpf, de échte naam van Trump!

 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  En als we dit niet geloven, maken ze ons wat anders wijs .

 • Edmond Dantès

  Arme man, getekend voor het leven.

 • jos indigne

  Lol , dan zal hij ervoor ook wel niet aan de bak gekomen zijn , want indien ze hem kenden ,laten ze hem zeker niet vallen voor een naam

 • Nadi Dima

  ik zal toch ook mijn naam dan veranderen voor een paar duizenden euro's, met die naam rondlopen is een zonde.