Acteur Dennis Quaid uitgelachen omdat hij trouwt met 40 jaar jongere studente

BSR Agency
Acteur Dennis Quaid (65) is na amper een paar maanden al op zijn knie gegaan voor Laura Savoie. De 65-jarige acteur heeft het 26-jarige model vorige week ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie op Hawaï. De tortelduifjes vormen sinds juni een koppel, maar zijn al van bij het begin het mikpunt van spot. Zelfs enkele vrienden en collega’s van Quaid lachen hem via sociale media uit met zijn 40-jaar jongere geliefde.  

Zoals actrice Elaine Hendrix, zijn tegenspeelster in ‘The Parent Trap’ uit 1998. Hendrix speelde Meredith Blake, die in de film op zeer jonge leeftijd getrouwd was met het personage van Dennis. Zij was in de film 26, hij speelde iemand van 65. 

Maar ook anderen laten geen kans onbenut om te spotten met de romance van Quaid: via Twitter regent het hilarische commentaren. “Wat een mooi moment voor vader en dochter”, klinkt het. Of ook “zielig als je vriendin jonger is dan je eigen zoon”, en “Dennis gaat altijd maar voor steeds jongere vrouwen. Zijn volgende liefde moet waarschijnlijk dus nog geboren worden.” 

Alwéér? 

Voor Quaid is het trouwens niet de eerste keer dat hij een relatie heeft met een veel jongere dame. Vlak voor de acteur met Laura begon te daten, was hij twee jaar samen met het nu 32-jarige model Santa Auzina. Ook zijn kersverse verloofde is wel gewend aan een groot leeftijdsverschil. Zij had eerder een relatie met Entourage-acteur Jeremy Piven (nu 54).

Het wordt voor Quaid de vierde keer dat hij het jawoord geeft. Sinds vorig jaar is de acteur, na een huwelijk van zestien jaar, officieel gescheiden van Kimberly Buffington. Daarvoor was hij getrouwd met actrices Meg Ryan en P.J. Soles. Met Ryan deelt Quaid een 27-jarige zoon en met Buffington kreeg hij een tweeling.

Twitter
Twitter
Twitter11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katherine Baker

  Het lijkt me dat beiden er een voordeel mee hebben: zij: een goed leven zonder geldzorgen voor een tijdje. hij: een schone madam aan zijn arm die zijn ego streelt en waar mannen van zijn leeftijd alleen maar jaloers om zijn.

 • ANN LIMBOS

  Ze denkt dat ze da jackpot heeft gewonnen.

 • Verstappen Martine

  Denken jullie dat vrouwen ook niet liever wakker worden naast een strak lijf dan naast een snurkende bierbuik ?

 • baptist Van der Straete

  liever zo'n strak jong ding om naast wakker te worden dan iets lelijker zal hij denken, ge leeft maar ene keer, vogelen komaan!!

 • Philippe Vander Haeghen

  Ik zou de jonge dame uitlachen ipv Quaid. Maar ja, het zal voor zijn schone ogen zijn zeker?