Aartsrivales Angelina en Jennifer samen op de Golden Globes

Angelina Jolie en Jennifer Aniston
ANP Angelina Jolie en Jennifer Aniston
Ze moesten allebei een award uitreiken op de Golden Globes, maar de kans dat Jennifer Aniston en Angelina Jolie een gezellig babbeltje sloegen is bijzonder klein. De twee ex-vrouwen van Brad Pitt kunnen elkaars bloed drinken. 

Jennifer vermeed zelfs de rode loper om zeker te zijn dat ze haar aartsrivale niet tegen het lijf zou lopen.  Het was al van 2015 geleden dat beide vrouwen samen in één ruimte vertoefden.

De vete begon in 2005. Brad Pitt en Jennifer Aniston waren vijf jaar getrouwd toen hij op de set van 'Mr & Mrs Smith' verliefd werd op Angelina Jolie. Jennifer was kapot van verdriet. Brads moeder had een hekel aan haar nieuwe schoondochter, en bleef een goed contact met Jennifer onderhouden. Tot grote woede van een razend jaloerse Angelina. 

Al die tijd meden de actrice elkaar als de pest. Dat Brad en Angelina nu ook uit elkaar zijn, verandert daar niks aan. 

The 75th Golden Globe Awards,  Angelina Jolie
Photo News The 75th Golden Globe Awards, Angelina Jolie
Jennifer Aniston, 75th Annual Golden Globe Awards
AP Jennifer Aniston, 75th Annual Golden Globe Awards1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Geert Van de Moortele

    En hadden de dames ze een Pittig gesprek of onderonsje ???