Aaron Carter krijgt ook contactverbod voor zijn broer Nick

Nick en Aaron Carter in betere tijden
Photo News Nick en Aaron Carter in betere tijden
Aaron Carter (31) mag een jaar lang geen contact meer opnemen met zijn broer Nick (39). Dat heeft een rechter in Las Vegas volgens TMZ woensdag bepaald. Ook Aarons tweelingzus Angel heeft al zo'n contactverbod lopen. 

Backstreet Boy Nick had om dit verbod gevraagd omdat zijn jongere broer Aaron had gedreigd de zwangere vrouw van Nick en hun ongeboren zoon te doden. Aaron vertelde in september dat hij last heeft van schizofrenie en dat hij aan zijn geestelijke gezondheid moet werken. Om deze reden heeft hij een reeks optredens de komende maanden afgelast. Aaron en zijn oudere broer Nick hebben elkaar al een paar jaar niet gezien.

Een rechter in Californië legde Aaron dinsdag ook al een contactverbod op voor zijn tweelingzus Angel. De schizofrene zanger had gedreigd huurmoordenaars op haar af te sturen. Ook oordeelde de rechter dat Aaron geen wapens meer in huis mag hebben, omdat hij niet stabiel is. Dat maakte de jonge zanger pas echt kwaad. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Deville

    Oei, die rechter krijgt waarschijnlijk de hele wapenlobby tegen. Iemand verbieden om wapen in huis te hebben dat is tegen het recht van de Amerikaanse burger.