Aaron Carter koopt eigen eiland voor 6,4 miljoen euro

Het gaat de laatste tijd niet goed met Aaron Carter.
Photo News Het gaat de laatste tijd niet goed met Aaron Carter.
Zanger Aaron Carter (31) wil niet meer gevonden worden, en heeft daarom een eigen eiland gekocht voor de prijs van 7 miljoen dollar, omgerekend bijna 6,4 miljoen euro. Kaulback Island ligt aan de kust van het Canadese Nova Scotia, en heeft een gigantische villa, een gastenhuis en een strandhuis.

“Ik heb zojuist dit eiland van 7 miljoen dollar gekocht. Kaulback Island in Halifax. Veel succes met me vinden. Deze wateren worden koud. Ik heb 1,5 miljoen neergelegd om weg te komen van alle drama en muziek te maken. Ik hou van jullie,” laat de zanger weten op Twitter. 

Carter is de laatste tijd veel in het nieuws, nadat hij zijn broer en zus beschuldigde van misbruik. Daarop vroegen broer Nick, bekend van de Backstreet Boys, en zus Angel een omgangsverbod aan. Ook maakte Carter vorige maand bekend dat hij schizofreen is en liet hij een gigantische gezichtstattoo zetten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.