Aanklachten tegen ‘Empire’-acteur Jussie Smollett ingetrokken

EPA
Alle aanklachten tegen Empire-acteur Jussie Smollett (36) zijn ingetrokken. Dit zegt zijn advocaat tegen The Hollywood Reporter. Smollett verscheen net voor de rechter in Chicago tijdens een spoedzitting.

Smollett had zestien aanklachten aan zijn been. De acteur werd ervan verdacht twee mannen te hebben betaald om hem aan te vallen, maar de acteur heeft dat altijd ontkend. "Alle aanklachten tegen Jussie Smollett zijn geseponeerd", zeggen zijn advocaten. "Jussie werd aangevallen door twee mensen die hij op 29 januari niet kon identificeren", zeggen de advocaten. De acteur zou volgens de aanklagers de aanval in scène hebben gezet om zijn salaris op te krikken, maar die aanklacht was volgens de advocaten onterecht.

"Deze hele situatie maakt duidelijk dat er nooit een poging mag worden ondernomen om een zaak te bewijzen via de publieke opinie", stellen de advocaten. "Jussie is opgelucht om deze situatie achter zich te hebben en kijkt er erg naar uit om zich weer te richten op zijn familie, vrienden en carrière.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.