Ga naar de mobiele website
^ Top

Aagje Vanwalleghem is zwanger

BELGA
Voormalig turnkampioene Aagje Vanwalleghem (25) is zwanger van haar vriend, polsstokspringer Denis Goossens (25). Dat meldt Dag Allemaal.

Vorig jaar zette Aagje Vanwalleghem een punt achter haar carrière als turnster. Vervolgens zag u haar in 'MasterChef' en 'Expeditie Robinson'. Maar haar grote droom - mama worden - hield haar nog het meest bezig. Ook haar vriend, polsstokspringer Denis Goossens, die samen met haar afscheid nam van de topsport, verlangde intens naar een kind van hen samen. En intussen is Aagje, tot haar en Denis' opperste blijdschap, drie maanden zwanger.

Onregelmatige cyclus
Na haar deelname aan 'Expeditie Robinson' is Vanwalleghem gestopt met de pil te nemen, zo onthult ze.

Vanwalleghem: "Na 'Robinson' was ik zo veel afgevallen dat mijn lichaam tijd nodig had om weer op z'n plooi te komen. En door van kinds af aan topsport te doen, was mijn menstruatiecyclus bovendien onregelmatig. Daarom heb ik maandenlang zéér nauwkeurig de dagen geteld en mijn cyclus genoteerd. Wel tien zwangerschapstesten heb ik gedaan!"

Goossens: "De dokter had gezegd dat, als Aagje in januari nog niet zwanger was, we een onderzoek moesten ondergaan. Maar op twaalf december vorig jaar, mijn 25ste verjaardag, was het volgens Aagjes telling het goeie moment. En inderdaad, 't was prijs!"

Moeder in Brazilië
Op nieuwjaarsdag deed Vanwalleghem een predictortest en ontdekte ze dat ze zwanger is.

Niet alleen haar adoptieouders, maar ook haar biologische moeder in Brazilië zijn in de wolken met het nieuws. Vanwalleghem: "Ik ben van plan om met Denis en ons baby'tje naar Brazilië te vliegen van zodra het kan. Niet alleen om ons kind te laten zien, maar zo kan ik Denis eindelijk voorstellen aan mijn Braziliaanse familie".

Meer over


Meld een bug