A$AP Rocky toch op laatste festivaldag Lowlands

Rapper A$AP Rocky tijdens een optreden in Zwitserland.
AP Rapper A$AP Rocky tijdens een optreden in Zwitserland.
Lange tijd was het onzeker of rapper A$AP Rocky, die in Zweden was aangeklaagd wegens mishandeling, vandaag op Lowlands zou staan. Maar de Amerikaan beklimt toch echt het podium tijdens de laatste dag van het festival in Biddinghuizen.

A$AP Rocky, die eigenlijk Rakim Mayers heet, kreeg woensdag een voorwaardelijke straf opgelegd nadat hij in juni betrokken was bij een vechtpartij in Stockholm. De rapper moet het slachtoffer, dat hieraan ernstige verwondingen overhield, daarnaast een schadevergoeding betalen. Een dag voor de uitspraak liet de manager aan Lowlands weten dat A$AP Rocky gewoon zou gaan optreden, wat de uitkomst ook zou zijn.

De rapper staat om half acht vanavond als een van de hoofdacts in de Alpha-tent. Ook acts als Franz Ferdinand, Tame Impala, James Blake en New Order staan op het affiche van de laatste dag van de 27e editie.

Lange tijd was het onzeker of A$AP Rocky, die in Zweden was aangeklaagd wegens mishandeling, vandaag op Lowlands zou staan. Maar de Amerikaanse rapper beklimt toch echt het podium tijdens de laatste dag van het festival in Biddinghuizen.
EPA Lange tijd was het onzeker of A$AP Rocky, die in Zweden was aangeklaagd wegens mishandeling, vandaag op Lowlands zou staan. Maar de Amerikaanse rapper beklimt toch echt het podium tijdens de laatste dag van het festival in Biddinghuizen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.