70.000 mensen willen van Keanu Reeves Time's 'Person of the Year' maken

Een petitie om Keanu Reeves dit jaar Person of the Year van het tijdschrift Time te maken, is al door 70.000 mensen getekend.
EPA Een petitie om Keanu Reeves dit jaar Person of the Year van het tijdschrift Time te maken, is al door 70.000 mensen getekend.
Elk jaar kiest het tijdschrift Time de ‘Person of the Year’ - de mens van het jaar. 70.000 mensen vinden dat het nu de beurt is aan Keanu Reeves (54) om die titel toegekend te krijgen en ondertekenden daarom een petitie. 

Acteur Keanu Reeves zit al bijna 35 jaar in het vak, maar staat momenteel weer volop in de schijnwerpers met drie grote rollen. De derde ‘John Wick’-film kwam vorige maand uit, en daarnaast heeft Reeves ook een stemmenrol als de Canadese motorrijder Duke Caboom in de vierde film van de ‘Toy Story’-franchise. Ook is hij te zien in de Netflix-film ‘Always Be My Maybe’, waarin hij een versie van zichzelf speelt en daar behoorlijk de spot mee drijft.

De petitie is opgestart door een fan, die op de Change.org schrijft dat de 54-jarige acteur miljoenen heeft geschonken aan kinderziekenhuizen en andere goede doelen zonder daar aandacht voor te vragen. Time heeft nog niet gereageerd op de petitie. De Person of the Year wordt normaal gezien in december bekendgemaakt. In het verleden kregen Donald Trump, Barack Obama (2x) en zelfs Adolf Hitler al de titel van Person of the Year. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Diane Bernaerts

  Peter: of eerder 6.999.930.000 die dit koud laat. Maar die daarom niet tégen deze nominatie zijn.

 • Tania Schoeter

  Ja, waarom ook niet. Hij heeft de laatste jaren al wel meer goede acteerprestaties neer gezet. Hij heeft dat zekers dik verdiend.

 • Yannick Ceulemans

  Dan vergeten ze dat hij een grote rol speelt in Cyberpunk2077, wat geweldig enthousiast werd ontvangen op E3 en een nieuwe nest Keanu memes mee bracht (meest gekend: You're breathtaking!).

 • Johannes Smikkelson

  Terecht. Down to earth, chill gast.

 • Peter Janssens

  70.000 mensen. Dat zijn er 6.999.930.000 die dit niet vinden.