5 foto's waarmee Kim Kardashian het internet brak

Instagram
Gisteren plaatste Kim Kardashian een naaktfoto van zichzelf online, en het internet ontplofte. Er volgden heel wat goedkeurende duimpjes (meer dan 1 miljoen likes in amper 15 uur), maar ook heel wat haatreacties. En het is lang niet de eerste keer dat de realityster de gemoederen zo verhit. Met deze vijf foto's wist ze het internet te breken.

1. Naakte selfies
De uitdrukking 'het internet breken' dateert uit 2014, toen Kim op de cover van Paper Magazine stond. Ze deed dat naakt, met haar rug naar de camera gedraaid. 'Kim Kardashian breaks the internet', was de feilloze voorspelling op de cover: de foto was in een mum van tijd óveral. En hetzelfde geldt eigenlijk voor elke ietwat blote selfie die de vrouw van Kanye West online zet. Als Kim haar billen of buste laat zien, zal iedereen het geweten (en gezien) hebben.

#BreakTheInternet

2. De vampierbehandeling
De wereld schrok zich een hoedje toen Kim in 2013 een foto van haar bebloede gezicht op Twitter postte. Was ze betrokken geraakt bij een auto-ongeval? Nee hoor, het ging om een schoonheidsbehandeling, ook wel de vampire facial genoemd. Daarbij wordt bloed afgenomen, waarna de plaatjes eruit worden gehaald. Die worden daarna met kleine naalden in het gelaat ingebracht, wat moet zorgen voor een jeugdige huid en naar verluidt ook erg pijnlijk is. Maar wie mooi wil zijn moet lijden, en na de foto werd de behandeling razend populair.

Twitter

3. Haar kinderen
Kim Kardashian heeft intussen twee kinderen met haar man Kanye West: North en Saint. De namen mogen dan op zijn zachtst gezegd uitzonderlijk zijn, de kinnderen zelf zijn graag gezien op sociale media. De eerste babyfoto van North haalde 1,5 miljoen likes, die van Saint zelfs 3 miljoen.

SAINT WEST
NORTH

4. Haar huwelijk
Als twee wereldsterren als Kim en Kanye met elkaar trouwen, verwacht je een grootse gebeurtenis. En dat was het ook toen de twee in 2014 in het huwelijksbootje stapten. Het extravagante huwelijk vond plaats in Parijs én Italië, en de bruid droeg een jurk van Givenchy. De wereld keek gretig mee: de huwelijksfoto vergaarde 2,4 miljoen likes en was lang de meest gelikete foto op Instagram. Momenteel is Beyoncé de recordhouder: de teller van haar zwangerschapsfoto staat momenteel al op meer dan 11 miljoen hartjes.

5. Simpele familiefoto
De populairste foto van Kim Kardashian is vreemd genoeg geen exemplaar waarop ze veel van haar lichaam prijsgeeft. Deze simpele familiefoto is met meer dan vier miljoen likes de meest geliefde foto op de Instagrampagina van de ster. Het geheim zit hem in de timing: het was de eerste foto die Kim online zette na drie maanden stilte. Ze verdween eind vorig jaar even van de radar nadat ze overvallen werd in Parijs. Haar terugkeer werd online duidelijk gevierd.

familyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.