Exclusief voor abonnees

250 bedpartners en ruim 100 miljoen verkochte platen: Sir Tom Jones viert 80ste verjaardag en is nog niet van plan om op pensioen te gaan

Tom Jones.
Jonathan Short/Invision/AP Tom Jones.
Na meer dan honderd miljoen verkochte platen, veertig studioalbums en meer dan honderd singles is Tom Jones nog lang niet van plan om op pensioen te gaan. De Welsche zanger mocht op zondag 7 juni 80 verjaardagskaarsjes uitblazen en is sinds z’n rol als coach in ‘The Voice UK’ opnieuw populairder dan ooit. Z’n geheim voor z’n kwieke leeftijd? Veel water drinken en niet te veel sigaren roken. Een portret van de eeuwig jonge ‘sex bomb’. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Christina Peeters

  Ik ben naar zijn optreden geweest in Londen in juni 2016. Fantastisch!! Wat een stem en uithoudingsvermogen. Topzanger!!

 • Alfons Schepers

  Een "evergreen" zowel de man als zijn nummers!!

 • Gerd Van nieuwenhove

  Goede artist in en buiten het bed !

 • Karel Van Beeck

  Heb lang geleden een concert van Tom Jones bijgewoond in de Koniging Elisabethzaalzaal te Antwerpen. Hij was top en kan het nu op 80-jarige leeftijd nog. Super artiest.

 • Joske Zeeuw

  Knalartist. Herinner me dat men vroeger voor Jones of Humperdinck was. Beetje zoals Beatles of The Stones fans.