22-jarige dochter van Slipknot-oprichter onverwacht overleden

Photo News
Gabrielle, de dochter van Slipknot-oprichter Shawn Crahan, is op 22-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak werd voorlopig nog niet gecommuniceerd. Clown, zoals Shawn zichzelf noemt, vraagt op sociale media om zijn familie privacy te geven.

Het was enige tijd stil rond Slipknot, maar recent werd er nieuw leven in de groep geblazen. Ze brachten enkele dagen geleden met ‘Unsainted’ hun eerste single in jaren uit en ze werken voor het eerst sinds 2014 weer aan een nieuw album dat ‘We Are Not Your Kind’ zal heten. Op 22 juni staat er een concert van de band in België gepland, namelijk op Graspop.

Op privévlak gaat het de oprichter van de band echter niet voor de wind. Op Twitter kondigde de band aan dat Clown afscheid moest nemen van zijn dochter Gabrielle. “Het is met een gebroken hart en de grootste pijn dat ik jullie mededeel dat mijn jongste dochter, Gabrielle, gestorven is op 18 mei. Ze was 22 jaar oud. Mijn familie en ikzelf vragen dat onze privacy gerespecteerd wordt”, aldus de vader van het meisje.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Toran Korshnah

    RIP en sterkte. 22 jaar is veel te jong.