"Zo verschrikkelijk triest": An Lemmens herdenkt haar gruwelijk vermoorde jeugdvriendin

Instagram
Een emotioneel bericht van 'Belgium's Got Talent'-jurylid An Lemmens op haar Instagrampagina. Ze herdenkt haar jeugdvriendin Sara, die 19 jaar geleden gruwelijk werd vermoord door haar eigen vader.

"Op 17 februari 1999, exact 19 jaar geleden, besloot een vader niet alleen z’n eigen leven te beëindigen, maar ook dat van z’n vrouw en 2 dochters", schrijft An. "Mijn lieve, mooie, grappige vriendin is nooit 18 mogen worden. Een paar maanden geleden droomde ik nog eens heel levendig over haar, en toen ik wakker werd was ik blij dat ik haar lach nog eens gezien en gehoord had. Zo verschrikkelijk triest dat ik al 19 jaar lang geen mooie momenten of grappige stommiteiten meer met haar heb kunnen delen."

Hakbijl

Op die bewuste dag in 1999 greep verpleger Freddy Bilsen een hakbijl om zijn twee tienerdochters Eva en Sara van 13 en 17 en zijn vrouw Gisèle te vermoorden. Daarna hing hij zichzelf op in het tuinhuisje. De broer en de vader van Freddy vonden de lijken van de twee tienermeisjes en van Gisèle in de garage, temidden van een grote plas bloed. Alle drie droegen ze nog hun nachtkledij.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • GASTON DE WINTER

  Zou echt niet mogen, sterkte Ann,!!!!!!!!

 • Brigitte bocka

  Ik heb jaren geleden een vriendin gehad, die doodgestoken is met een aardappelmesje door haar vriend. Ze was juist moeder geworden.. De dader heeft 7 jaar in de gevangenis gezeten en was weer een vrije man met een toekomst.........

 • Thierry Piette

  Ik heb ooit in 1992 een schoolkameraad verloren door een autongeluk en telkens ik PHD op de radio hoor, moet ik aan hem denken. Die plaat draaiden ze toen Werner zijn kist de kerk werd uitgedragen. 2 jaar geleden, na 36 jaar, hadden we een klasreünie en zijn naam werd ook vernoemd. Net zoals een paar andere die er spijtig genoeg ook niet meer zijn. Sommige nare dingen neem je mee voor de rest van je leven.

 • kelly stroobantd

  Geert na 10 jaar u beste vriendin herdenken is ni prioritair das gewoon een mooi gebaar. En zeker na de manier waarop . Mooi An lemmens

 • Marlies Schoefs

  Triest sterkte