"Zo bevriend op tv, zo veel haat in het echt": ruzie achter de schermen bij 'Big Bang Theory'

EPA
Het zit er bovenarms op tussen de castleden van de populaire reeks 'The Big Bang Theory', meldt het Duitse blad OK!. Hoewel de bende op tv een hechte vriendengroep lijkt, zou er in het echt vooral sprake zijn van haat, afgunst en jaloezie. 

Volgens insiders zou de roem Kaley Cuoco, die in de serie in de huid van blondine Penny kruipt, naar het hoofd gestegen zijn. Zij en collega Mayim Bialik, die Amy speelt, zouden elkaar op de set haast letterlijk in de haren gevlogen zijn, nadat Bialik opslag zou geëist hebben.

Ter vergelijking: Kaley Cuoco verdient per aflevering 1 miljoen dollar, terwijl Mayim Bialik het met ‘amper’ 200.000 dollar per aflevering moet doen. Intussen zouden er toegevingen gedaan zijn, maar zou het verschil in loon alsnog de gemoederen verhitten. 

Vogens de insiders zou Mayim Bialik het bovendien "erg storend" vinden dat Penny zo populair is. Iets wat ook Kaley Cuoco zélf maar al te goed zou beseffen: zij zou zich als een rasechte diva gedragen op de set. "Het is geen geheim dat Kaley denkt dat ze de ster van de show is. Bij de visagie, de styling en de catering komt ze voortdurend met extra wensen en ze commandeert andere werknemers in het rond”, klinkt het. Het zou de relatie met de andere acteurs stevig onder druk hebben gezet. 

Johnny Galecki vs. Jim Parsons

Ook Johnny Galecki, die Leonard Hofstadter speelt, en Jim Parsons, die Sheldon vertolkt, zouden niet langer door één deur kunnen. Ze waren nochtans goede vrienden. Galecki zou er moeite mee hebben dat Parsons zijn eigen populariteit al heeft overstegen. "Jim is de hoofdrolspeler in 'Big Bang'. Johnny speelt altijd de tweede viool, en zijn ego kan het niet uitstaan", luidt het. Jim 'Sheldon' Parsons is met 27 miljoen dollar per jaar dan ook de bestbetaalde tv-acteur, en heeft net een eigen spin-off gekregen: 'Young Sheldon'. 

Eerder liet Johnny Galecki al optekenen het de beste optie te vinden een einde te breien aan het twaalfde seizoen van 'The Big Bang Theory'. De problemen achter de schermen hebben daar mogelijk mee te maken: "De cast heeft er vrede mee om naar huis te gaan en hun familie weer te zien", klonk het toen. 

Make sure you gather around the 📺 to watch a new episode #BigBangTheory tonight 8/7c

Een foto die is geplaatst door null (@bigbangtheory_cbs) op
28 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nick Van Heester

  Meeste afleveringen is er wel iemand aan het opscheppen terwijl de ander jaloers is. Even sarcastische als two and a half men

 • rony stokart

  Toch veel volk hier dat alles voor waar houdt wat door de gossip pers gebaard wordt. Best jongens en meisjes: kijk naar de serie en vergeet alles wat er rond geschreven wordt.

 • Michelle Vliegenthart

  Jammer. Ik vond dat alle personages wat hadden, zowel de mannen als de vrouwen. Ze hadden iets kunnen leren van de Friends cast (gelijke lonen) waar er echte vriendschap was en de cast van E.R. (ongelijke lonen) waar ongelijkheid heerste en voor strubbelingen zorgde. Dit kleurt de serie voor me... je kan er zo niet echt meer met plezier naar kijken. Geen mooie nalatenschap op die manier.

 • John Stahl

  Volledig akkoord met Pieter De Koninck. Nu al die vrouwen erbij zijn gekomen is het komische nerdgehalte volledig verdwenen. Nu lijkt het op een Friends-episode, waarvan ik nog nooit een volledige episode heb uitgekeken.

 • Christiaan Mansfeld

  Beetje onzin uit een gossipblad in de amerikaanse tv wereld is juist bekend dat Kaley vind dat anderen meer mochten verdienen en ze zelfs meebetaalde. Dat er na 11 jaar een keer een einde moet komen is denk niet zo gek. Verhaal van Sheldon als hoofdrolspeler klopt natuurlijk wel. Johnny begon als hoofdrolspeler maar ik denk nietdat de show slecht voor hem Is geweest.