“Ze is ijskoud, sluw en vernedert iedereen”: gewezen bodyguard van Ellen DeGeneres gooit olie op het vuur

Getty
Zet Ellen DeGeneres (62) keer op keer een masker op als ze haar wereldberoemde talkshow presenteert? De afgelopen tijd regende het al onthullingen die haar aardige en genereuze imago een serieuze deuk gaven, nu doet ook haar voormalige bodyguard Tom Majercak daar nog een schepje bovenop. Volgens de lijfwacht is het dan ook zo klaar als een klontje: “Die lieve persoonlijkheid van Ellen is één grote façade.”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bodyguard Tom Majercak is allesbehalve een onbekende in Hollywood. Hij stond eerder in voor de beveiliging van Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Kevin Spacey, Luptia Nyongo, Bradley Cooper, Channing Tatum, Julia Roberts, Angelina Jolie en Brad Pitt en werd in 2014 ook aangeworven door DeGeneres, zo vertelt hij in een interview met Fox News. Tom werd eenmalig ingeschakeld tijdens de uitreiking van de Oscars, waarvan Ellen toen de presentatie deed. De lijfwacht was verantwoordelijk voor de bescherming van Ellen, haar moeder en haar vrouw Portia de Rossi, maar volgens Majercak draaide het hele gebeuren uit op een fiasco. Als hij terugblikt op de avond, spreekt de bodyguard dan ook van “een vernedering.”

“Ik hield hun handen vast en begeleidde hen langs anderen en door de grote groepen mensen”, legt Tom uit. “Ellen is de enige beroemdheid voor wie ik heb gewerkt - en ik werd al toegewezen aan een flink aantal sterren - die nooit de tijd heeft genomen om me gedag te zeggen.” Het eerste contact met Portia De Rossi, die hij omschrijft als “zeer aangenaam”verliep nochtans wél vlot. “Maar het ging de negatieve kant op toe zij mij aan Ellen voorstelde. Die keek enkel neer op mij en zei niet eens ‘hallo’ of ‘bedankt voor het beschermen van mijn moeder, mijn vrouw en mij’.

(lees verder onder de foto)

Ellen presenteerde in 2014 de Oscars. Volgens haar toenmalige bodyguard is haar persoonlijkheid een schijnvertoning.
John Shearer/Invision/AP Ellen presenteerde in 2014 de Oscars. Volgens haar toenmalige bodyguard is haar persoonlijkheid een schijnvertoning.

Schijnvertoning

De lijfwacht is vandaag de dag nog altijd niet te spreken over hoe hij werd behandeld. “Het ging er ijskoud aan toe en Ellen was erg sluw”, zegt hij. “De manier waarop Ellen andere mensen behandelt die niet in haar directe kring zitten is vernederend. Ik dacht dat Ellen ‘helder en positief’ was toen ik haar op tv zag. Maar dat was in werkelijkheid dus niet het geval. Als mensen haar op tv zien, vallen ze in zwijm voor haar. Maar het is niet meer dan één grote façade. Ze is niet de persoon voor wie ze zich voordoet of waarvan ze de maatschappij wil doen geloven dat ze het is. En dat is mijn mening.”

De lijfwacht treedt naar voren nadat verschillende medewerkers en gasten van ‘The Ellen Show’ via de sociale media hun beklag deden over de DeGeneres. Iets wat ook beautyvlogger NikkieTutorials beaamde en waar ze inmiddels al meermaals publiekelijk op terugkwam. Ellen heeft nog niet gereageerd op de nieuwe onthullingen, al liet ze eerder al optekenen dat dergelijke verhalen over hoe ze haar personeel zou behandelen ‘regelrechte leugens’ waren. “De eerste werkdag zei ik meteen: ‘Het enige wat ik wil, is dat iedereen hier gelukkig en trots is op waar ze werken. Niemand zal zijn stem verheffen of ondankbaar zijn. Dat is tot op de dag van vandaag de regel.”

LEES OOK:

Werknemers keren zich tegen Ellen DeGeneres na pijnlijke corona-actie: “Ze is een van de meest gemene mensen ter wereld”

NikkieTutorials maakt gehakt van Ellen DeGeneres: “Ik mocht niet eens het toilet gebruiken”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick Kelchtermans

  Als een persoon dit zegt, dan moet je het wellicht met een flinke korrel zout nemen, maar als werkelijk iedereen die ooit voor of met haar heeft gewerkt hetzelfde zegt, dan twijfel ik toch.

 • Elisa deJong

  Ik las eens, op televisie word je vermaakt door mensen, die je niet privé op bezoek wilt hebben..

 • Johan Streulens

  Gun haar best een vorm van twijfel.. echter de wereld om me heen meer dan ..kennende! Niet alles"blinkt", goud zijnde!

 • Lesley Debusschere

  Iedereen zet een masker op, toch? En als hij enkel die ene keer voor haar moest werken, kan haar attitude dan misschien niet iets met stress te maken hebben? Ze moest tenslotte de oscars presenteren.. Hoeveel geld zou er nu niet verdiend worden door haar zwart te maken? Er zijn altijd 2 kanten aan een verhaal.

 • stefan crama

  Zo lopen er nog veel rond die voor de camera superlief zijn maar eenmaal daarbuiten gewoon arrogant en neerbuigend doen tgo gewone mensen. En het zijn niet altijd diegene die je denkt.