"Ze is echt lelijk": modeontwerper die Selena Gomez beledigt krijgt wind van voren op sociale media

EPA
Stefano Gabbana heeft zich de woede van de fans van Selena Gomez (25) op zijn hals gehaald. De 55-jarige Italiaanse modeontwerper van Dolce en Gabbana noemde de zangeres 'lelijk' op sociale media.

Gabbana reageerde op een Instagrampost van The Catwalk Italia. De modesite had vijf foto's van Selena in een rode jurk gepost en vroeg volgers hun favoriete jurk te kiezen. Onder deze post schreef de ontwerper: "Ze is echt lelijk".

Al snel kregen de fans van Selena lucht van de beledigende post, waarop ze massaal berichtjes stuurden naar Gabbana. "Kijk naar jezelf" en "pestkop, schaam je", zijn veelgehoorde reacties.

Het is niet de eerste keer dat Gabbana de gemoederen doet oplopen. Hij reageerde al eerder op een post van de Instagram van The Catwalk Italia. Hij vond Kate Moss maar niets in een jurkje van Yves Saint Laurent. En in 2015 veroorzaakte hij zelfs een boycot door veel celebrities van zijn merk door zich openlijk uit te spreken tegen het homohuwelijk.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lily liken

  Dit werd dan gezegd door een vent die op mannen valt . Een chocopot !

 • Thierry Vansweevelt

  Die Stefano is inderdaad niet echt hetero te noemen. Selena Gomez is prachtig..

 • Mario Adams

  Voortaan koop ik enkel nog parfum van Dolce.... :-)

 • Aldous Crowley

  Ja en? Knap is die toch niet...