'X-Files'-acteur David Duchovny wilde eigenlijk een rol in 'Full House'

David Duchovny
EPA David Duchovny
Voordat hij zijn rol in 'The X-Files' kreeg, deed David Duchovny hard zijn best om in een andere show terecht te komen. Aan Jimmy Kimmel vertelde de acteur dat hij ooit auditie deed voor 'Full House'

David wilde zo graag aan de bak bij de comedy, dat hij opging voor alle drie de mannelijke hoofdpersonages. Hij deed vergeefs auditie voor de rollen van Danny Tanner, Joey Gladstone en 'uncle' Jesse Katsapolis, die later naar Bob Saget, Dave Coulier en John Stamos gingen.

Toch was de nu 57-jarige niet per se verkocht aan het idee van 'Full House', over drie mannen die een huishouden met drie dochters bestieren. David had de rol gewoon nodig, zo bekende hij. "Ik kreeg voortdurend afwijzingen. En ik wilde iets te eten hebben."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.