‘Wonderwash’ en ‘Soapernova’: Liam Gallagher toont zijn fans hoe ze hun handen moeten wassen

EPA
Het coronavirus doet vreemde dingen met de mensen. Sommigen gaan de verkeerde kant op en slaan aan het hamsteren, maar in het geval van Liam Gallagher slaat het net de andere richting uit: hij gedraagt zich letterlijk voorbeeldig.

Gallagher is bezorgd door de impact van het coronavirus en besloot zijn volgers te leren hoe ze hun handen moeten wassen. Dat doet hij met een nieuwe versie van een aantal van de grootste Oasis-hits. Zo wordt ‘Wonderwall’ ineens ‘Wonderwash’ en heeft hij het over ‘Champagne Soapernova’. Hij nam zelfs nieuwe videoclips op, waarbij hij in zijn keuken zijn handen staat te wassen tijdens het zingen. Waarom hij daarbij een vissershoedje en een zonnebril draagt, is niet helemaal duidelijk.

Eerder deze week liet Gallagher al weten dat de corona-uitbraak hem de strijdbijl met broer Noel wil doen begraven. Hij denkt aan een reünie van Oasis. De band ging in 2009 uit elkaar. “Serieus, luister, vele mensen denken dat ik een klootzak ben, maar als dit achter de rug is wil ik echt een Oasis-reünie voor het goede doel. Komaan, Noel. Achteraf kunnen we dan terug naar onze geweldige solocarrières”, klonk het op Twitter. Broer Noel heeft voorlopig nog niet gereageerd op het voorstel.