"Willy Sommers heeft abortus op zijn geweten"

Willy Sommers
BELGA Willy Sommers
Dat Willy Sommers gedurende zeven jaar een geheime relatie had met zangeres Truus, is al langer bekend. Dat het liefdeskind Annemie (31) daar een resultaat van is, wisten we ook al. Wat echter weinigen wisten, is dat de bekende Vlaamse zanger Truus ooit gedwongen heeft abortus te plegen. Dat onthult de boze voormalige minnares nu.

Gertrudis Vereecken komt met het nieuws naar buiten omdat Willy Sommers hun kind niet voor de wet wil erkennen. De relatie van de twee werd jarenlang geheim gehouden. Truus stopte haar eigen zangcarrière voor deze affaire. Een tiental jaren geleden lekte in de Vlaamse media uit dat Willy de vader was van haar dochter Annemie, maar de 31-jarige werd nooit officieel door hem erkend.

Dat maakt Truus boos, zeker omdat Willy de schijn van een zorgende vader hoog houdt in de media. In TVFamilie onthult de voormalige zangeres nu dat Willy haar 36 jaar geleden verplicht heeft een zwangerschap te onderbreken. Hij zou haar zelf naar Nederland hebben gebracht om in alle discretie de ingreep te ondergaan. Het was Willy die alles heeft geregeld en betaald. Truus verklaart nog altijd veel spijt van die zwangerschapsonderbreking te hebben en nog dagelijks aan haar ongeboren kind te denken.