“Vermoord m’n moeder niet”: Ryan Reynolds roept Canadese jeugd op niet te feesten

Ryan Reynolds.
Photo News Ryan Reynolds.
John Horgan (61), de premier van de Canadese provincie British Columbia, heeft de hulp ingeroepen van bekende koppen zoals Ryan Reynolds (43) om de jeugd duidelijk te maken dat ze moeten stoppen met feesten tijdens de coronacrisis. “Vermoord m’n moeder niet”, laat de acteur weten in een grappige boodschap op Twitter. 

“Ik denk niet dat mensen medisch advies willen van iemand als ik”, begint Reynolds z’n bericht. “Tenzij het gaat over plastische chirurgie, want ik - en heel veel mensen weten dit niet - was vroeger Hugh Jackman.” Daarmee geeft de acteur een sneer aan z'n goeie vriend, met wie hij al jarenlang online een hilarische vete uitvecht. 

Daarna wordt de ‘Deadpool’-acteur serieus. “Jongeren in British Columbia feesten veel en dat is natuurlijk gevaarlijk. Ze weten vast niet dat duizenden jongeren niet alleen ziek worden door het coronavirus, maar er ook aan overlijden”, zegt Ryan.

Jonge god

“Het is vreselijk dat het virus onze meest kwetsbare medemensen aantast. In British Columbia wonen bijvoorbeeld een paar van de coolste ouderen op aarde”, vervolgt de acteur, die vervolgens milieuactivist David Suzuki en zijn eigen moeder opnoemt als voorbeelden. “Mijn mama wil niet de hele dag in haar flatje blijven zitten. Ze wil naar het strand op zoek naar een jonge god van een jaar of dertig waar ze lekker mee kan flikflooien”, grapt hij.

Ryan besluit zijn spraakbericht met een heldere boodschap. “Ik hoop niet dat jongeren in British Columbia mijn moeder doden, of David Suzuki. Of elkaar. Laten we gewoon niemand doden, ik denk dat dat redelijk is.”

Lees ook: 

Ryan Reynolds heeft spijt van huwelijkslocatie

Waarom de schijnbaar onschuldige huwelijksfoto’s van Ryan Reynolds en Blake Lively grote verontwaardiging uitlokken
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick Marinus

    Goed gezegd! Het toont wel aan dat feest vieren is van alle landen én alle leeftijden is. Ik ben zelf jong geweest (van binnen ben ik het nog steeds) en kan me goed voorstellen wat de jeugd moet doormaken maar ik ga ook nog wel eens graag op restaurant. Niemand vind de maatregelen leuk en ondertussen is duidelijk aangetoond dat de regels wel degelijk helpen. Volhouden is de boodschap....