'Twilight'-acteur gaat scheiden

GETTY
Het regent echtscheidingen in Hollywood. Na Kim Kardashian, Heidi Klum, Zooey Deschanel en ontelbare anderen, is het nu de beurt aan Peter Facinelli om de handdoek in de ring te gooien. De 'Twilight'-acteur zet na 11 jaar een punt achter zijn huwelijk met '90210'-actrice Jennie Garth.

Het koppel maakte vandaag de scheiding bekend via een persmededeling: "Hoewel we besloten hebben om ons huwelijk te beëindigen, delen we samen heel veel liefde voor onze kinderen en blijven we toegewijde ouders. We zullen onze prachtige dochters samen blijven opvoeden." Peter was gisteren nog samen met zijn dochter Luca op de première van 'The Hunger Games'.

Facinelli (38), beter bekend als Carlisle Cullen uit de 'Twilight'-reeks en Garth (39) hebben samen drie dochters: Luca (14), Lola (9) en Fiona (5). De twee leerden elkaar in 1996 op de set van 'An Unfinished Affair' kennen en stapten vijf jaar later in het huwelijksbootje.

Volgens entertainmentwebsite TMZ zijn de echtscheidingspapieren nog niet ingediend, maar zouden ze heel binnenkort op een rechtbank in LA liggen.

Dochter Luca en Peter Facinelli.
GETTY Dochter Luca en Peter Facinelli.