'Tiger King’ Joe Exotic gaat Trump om presidentieel pardon vragen

BSRagency BACKGRID
De grote ster van de Netflixshow ‘Tiger King’, Joe Exotic, brengt vooralsnog 22 jaar achter tralies door, nadat hij volgens een rechter schuldig werd bevonden aan het plannen van een moord op zijn rivale Carole Baskin én het ombrengen van een aantal leeuwenwelpjes. Zijn juridische team is echter bezig Joe vrij te krijgen en richt zich daarvoor tot de Amerikaanse president Donald Trump. Dit meldt TMZ.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens bronnen is Joe’s team bezig met het opstellen van een document dat naar Trump gestuurd moet worden om hem ervan te overtuigen dat hun cliënt onschuldig is. Om dit statement kracht bij te zetten werd er een bus bestickerd door ‘Team Tiger’, waarop de noodkreet stond: “President Trump, geef Joe Exotic een presidentieel pardon!”.

Tijdens een van persconferenties die Trump in de afgelopen weken hield, haalde een journalist de kwestie Joe Exotic aan, naar aanleiding van een tweet van Don Trump Jr., de oudste zoon van de president, die zich openlijk afvroeg of 22 jaar celstraf niet een beetje te lang was voor een dergelijk vergrijp. Hierop reageerde de president grappend dat hij de show zelf nog niet gezien had, maar “dat hij nog wel in de zaak zou duiken”.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ronald Van Roy

    Die gek gaat er nog met meegaan ook.