‘The Big Bang Theory’-actrice Kaley Cuoco bedankt onbekende fan die haar portemonnee terugbracht: “Ik wou dat ik je ontmoet had”

Photo News
Kaley Cuoco, bekend van ‘The Big Bang Theory’, wil de onbekende fan bedanken die haar portemonnee terugbracht. De actrice verloor haar portefeuille eerder deze week en was naar eigen zeggen ten einde raad. Een fan vond de geldbeugel en zorgde ervoor dat de actrice haar bezitting terugkreeg.

De actrice was gaan lunchen in een Mexicaans restaurant in Los Angeles. Ze vergat haar portefeuille en besefte pas later dat het ding weg was. “Ik werd echt hysterisch”, vertelt ze nu. Uiteindelijk belde ze naar het restaurant om te vragen of iemand daar toevallig een portemonnee gevonden had. “Iemand had mijn portefeuille ingeleverd", vertelt Kaley opgelucht.

Een oplettende fan had de portefeuille aan een medewerker van het restaurant bezorgd. In de geldbeugel had hij een briefje gestopt waar hij ‘Penny’ had opgeschreven, een duidelijke verwijzing naar het personage van de actrice. Ik wou dat ik je had ontmoet. Ik had je al mijn geld uit m'n portemonnee gegeven. Ik was zo dankbaar dat er iemand zo lief en zo eerlijk was, ik zal dat nooit vergeten", aldus een dankbare Kaley.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Amber Habex

    Mensen kunnen echt nog aardig zijn, mijn portemonnee was op straat bij de universiteit gevallen, maar ik had het niet door tot ik bij de bus was. Iemand heeft hem gelukkig ingeleverd bij de universiteit zonder er iets uit te nemen er held kan me gestolen worden, maar er zat een belangrijke herinnering in.

  • danny buyse

    Mooi en dit langs beide kanten. Het is niet zozeer het geld maar alle andere zaken die in je portefeuille zitten die belangrijk zijn.