'Temptation'-Pommeline en Merijn zijn uit elkaar: "Er zijn veel dingen gebeurd"

Temptation-koppel Merijn en Pommeline.
Steven Wolles Temptation-koppel Merijn en Pommeline.
Toen Merijn vorig jaar als koppel deelnam aan 'Temptation Island', zag hij zijn relatie met vriendin Lisa al snel sneuvelen. Maar de Nederlander vond er ook de liefde bij verleidster Pommeline. Helaas is ook aan dat liefdesverhaal nu een einde gekomen, laat Pommeline weten.

"Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd." 

"Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen", gaat ze verder. "Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst", schrijft Pommeline op Instagram bij een foto van hun beiden. Ook Merijn deelde identiek dezelfde post.

Pommeline en Merijn vormden net iets langer dan een jaar een koppel.
46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kim Schoonbaert

  Alles fake behalve de naïviteit en dommigheid van de deelnemers.

 • Baudouin Huysveld

  Welk onnozele tv programma is dat,ik zal er nooit naar kijken. Al die zever van die koppels,hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die naar dat programma kijken pfff pfff

 • Benny Deridder

  De vluchtigheid van de hedendaagse wegwerpmaatschappij.

 • Kelly Verlo

  Was te denken...

 • Alfons Thijs

  Zoveel commentaar op die mensen maar toch het meest gelezen artikel op hln. Het zijn net de azijnpissers die deze mensen roem geven.